We worden allemaal een keer volwassen en daar komt bij dat we keuzes moeten maken. De één doet het volwassen worden eerder dan de ander maar er is een tijd voor iedereen. Een groot deel van volwassen worden is het op eigen benen gaan staan. denk maar eens aan je eerste huis, dat is of was heel volwassen. In deze blog vertel ik je er meer over. Lees je mee?

Eigen plekje

Een eigen plek om te wonen, dat is heel bijzonder. Een echte mijlpijl in het leven van menig mens. Of je nu meteen een koophuis betrekt of eerst je studententijd uitzit op een studentenkamer, het is de tijd waarin je begint met zorgen voor je zelf. Ben je op zoek naar een eigen plek, stel dan een eisen lijstje op samen met je budget en weeg de dingen tegen elkaar af. Zo zie je het snelst wat er voor jou op de markt is.

Eigen baantje

Om voor jezelf te kunnen zorgen, heb je natuurlijk ook inkomsten nodig. Wellicht ben je op jezelf gaan wonen omdat je een fulltimebaan gevonden hebt waar je blij van wordt en die het mogelijk maakt om jezelf te voorzien van alle levensbehoeften. Is dat niet zo en ben je verhuisd vanwege, bijvoorbeeld, een studie? Dan moet je nog op zoek. Op deze manier voorkom je dat je een torenhoge studieschuld opbouwt omdat jezelf ook geld binnenhaalt. We weten immers allemaal dat geld lenen geld kost.

Eigen bakkie

Heb je nu een eigen huis en eigen baan? Dan is de kans groot dat je ook vervoer nodig hebt. Je moet immers wel van a naar b kunnen, zeker als je niet vanuit huis werkt. Een auto is dan het makkelijkste vervoersmiddel. Waarom? Omdat een auto je veel vrijheid geeft, je kan weg wanneer je wilt en komt altijd op de juiste locatie aan. Daarnaast schaaf je in de meeste gevallen veel van de reistijd af die je anders met het ov wel gehad zou hebben. Maar een auto aanschaffen, daar heb je wel weer een bak met geld voor nodig. En het onderhoud is ook niet goedkoop. Gelukkig is daar een oplossing voor: het shortlease contract. Je leent als het ware een auto en dat kan je doen voor lange en korte termijn, zo zit je nergens voor langere tijd aan vast. Shortlease prive, geeft jou de ruimte en de flexibiliteit zonder het gedoe. Kijk op de website van blankertshortlease.nl voor meer informatie.