Er stond laatst in het nieuws dat mannen steeds bewuster worden van kledingtrends en ook steeds trendgevoeliger worden. Wij gaan ons blijkbaar ook steeds netter kleden. Dit is voor mij goed nieuws. Ik ben namelijk helemaal geen fan van joggingbroeken of trainingspakken. Vroeger hadden wij altijd op school de regel dat wij geen petten en joggingbroeken mochten dragen. Naar mijn mening is dit één van de beste regels ooit. Als ik mannen van mijn leeftijd advies mag geven over kleding adviseer ik altijd op een pantalon te kopen. Draag alsjeblieft wat vaker een pantalon heren. Een pantalon is namelijk de perfecte vervanger de joggingbroek. Het zit namelijk net zo lekker als een joggingbroek, het is net zo zacht en het ziet er een stuk netter uit. Het is ook een stuk netter dan een normale spijkerbroek. Als je een nette nieuwe broek wilt om eindelijk af te stappen van een joggingbroek of spijkerbroek moet je een pantalon kopen.

 

Wat is precies een pantalon

Bij een pantalon denken veel mensen aan een standaard zwarte, katoenen broek die alleen onder een volledig pak gedragen kunnen worden. Dit is echt niet het geval. Een pantalon is een katoenen, vaak smal gesneden broek, die zowel zakelijk als casual kan worden gedragen. Een pantalon met daarbovenop een trui of coltrui is ontzettend leuk. De meeste pantalons zijn dan ook heel anders dan de pantalons die je als onderdeel van een pak koopt. Veel mannen hebben alleen geen ervaring met een pantalon. Daarom zeg ik ook altijd, koop een pantalon heren. Het zal jullie verbazen hoe fijn het kan zitten en hoe gemakkelijk een pantalon te combineren is met alles wat nu al in je kast ligt.

 

Wat zijn de beste combinaties

Ik meen het ook zeker dat je een pantalon eigenlijk met alles kan combineren. Een pantalon met een wit of pastel-gekleurd overhemd is mijn favoriet. Dit geeft gewoon een ontzettend vlotte, nette, maar toch ook casual uitstraling. Ook een pantalon met een coltrui is ontzettend leuk. Ook al vraag ik mij af of iemand die zijn trainingspak inruilt voor een pantalon een coltrui in zijn kast heeft hangen. Tot slot gewoon het normale T-shirt. Heren, met een pantalon kan je eigenlijk alle kanten op. Eigenlijk kan het niet mis gaan, dus ik nodig jullie allemaal uit om een pantalon aan te schaffen. Zwart, blauw, of grijs zal ik dan in eerste instantie doen. Dit zijn de meest neutrale kleuren en het beste te combineren je andere kledingstukken. Ik beloof jullie dat het niet tegen zal vallen.