Het roulette spel, de beste manier van online gokken!

Een potje roulette, het beste spel voor online gokken! Het roulette spel is mysterieus en fascinerend. Eigenlijk kent iedereen dit tafelspel vanwege de eenvoud. Het uitbetalingspercentage ligt op 97,3 procent en de maximale vermenigvuldiger is 35. Er zijn vele inzetmogelijkheden, je kan dit tafelspel spelen met verschillende strategieën en het is perfect als je met een groep wilt spelen. Het enige nadeel wat je kan bedenken bij dit leuke live tafelspel is dat je kan verliezen. De meeste spelers maken bij roulette gebruik van een van de vele strategieën of spelen met hun favoriete nummers waar ze op inzetten. Bij roulette kan je zelf beslissen hoeveel je wilt inzetten.

Roulette spelen, online gokken in het online live casino

Als je een beginnende speler bent dan is het mogelijk dat je denkt dat het een lastig spel is vanwege de vele inzetmogelijkheden en het grote speelveld. De computer of bouleur geeft aan wanneer je moet stoppen met het plaatsen van je inzet. Daarna kan je alleen afwachten. Ondertussen rolt de kogel met een grote snelheid door de cilinder. Deze zal in een van de vele vakjes terechtkomen en dit is dan ook het winnende nummer. Als je hierop hebt ingezet dan win je een bepaald bedrag dat afhangt van je inzet. De vakjes zijn genummerd van 0 tot en met 26.

De vele inzetmogelijkheden bij dit tafelspel

Zoals al eerder genoemd zijn er vele inzetmogelijkheden bij roulette. Zoals bij de meeste tafelspellen geldt ook hier, hoe kleiner je kans op een juiste uitkomst, hoe groter je uitbetaling zal zijn. De inzet die je kan plaatsen hangen geheel af van de regels die de tafel hanteert. Dit geldt tevens voor de uitbetalingen die hierbij horen. Er zijn enkelvoudige kansen waar je op kan inzetten of meervoudige kansen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende series te spelen. Een serie is een reeks van aaneensluitende nummers in de volgorde van het roulettewiel. Een aantal bekende roulette strategieën die vaak worden gebruikt zijn martingale, d’alembert, labouchere en het jackpot systeem.

De verschillende soorten van dit live tafelspel

Er zijn vele verschillende varianten op dit spel te vinden, zo ook in het online gokken. Europese roulette of Franse roulette lijken erg op elkaar behalve een paar kleine verschillen. Bij Europese roulette speelt men op een groen laken en je kan alle inzetmogelijkheden gebruiken. Het huisvoordeel is 2,7 procent en er zijn 37 nummers, namelijk 1 tot en met 36 en 0. Franse roulette is hetzelfde, maar wordt gespeeld op een blauw laken alleen zijn er twee aanvullende regels. Het huisvoordeel wordt verlaagd tot 1,35 procent met prison en la partage. Amerikaanse roulette is tevens vergelijkbaar, maar er wordt een dubbele 0 aan het spel toegevoegd. Hierdoor zijn er 38 nummers en is er een groter huisvoordeel. Om deze reden wordt het aangeraden om deze variant van online gokken niet te spelen doordat je minder kans hebt om te winnen.