Vrouwen staan erop bekend om gek te zijn op schoenen. Op een gegeven moment groeien je voeten niet meer waardoor je elke schoen die je aanschaft altijd aan blijft kunnen. Na een aantal paar jaar op dezelfde schoenen lopen komt er een moment dat je schoen uit elkaar begint te vallen. Dan hebben wij als vrouw natuurlijk een goed excuus om weer op jacht te gaan om deze schoen te vervangen. Want de vervanging is zeker nodig. Maar welk type schoen is de all time favoriet van een vrouw? En wat voor soorten schoenen zijn er allemaal? Wij gaan het vandaag dus eens uitgebreid hebben over vrouwenschoenen!

Sneakers

De meest bekende en fijne schoenen voor dames zijn toch wel de sneakers. Sneakers komen in verschillende merken en modellen. Denk aan de bekende sportmerken zoals Nike, Adidas, Puma, etc. Maar ook merken zoals Balenciaga, Tommy Hilfiger, Prada, etc. Iedere vrouw heeft natuurlijk zo haar eigen persoonlijke voorkeur. Ook is het een persoonlijke kwestie hoe veel een vrouw bereid is te betalen voor een paar schoenen. Vaak met sneakers omdat je daar lange afstanden op kunt lopen, willen sommige vrouwen hier meer geld in steken. Ook heb je nog lage en hoge sneakers. Denk maar een de ouderwetste maar tijdloze Converse schoenen. Wat de laatste tijd ook erg hip is zijn de creepers. Dit zijn schoenen van een hele tijd terug die erg populair waren. Waar je ze aan kan herkennen zijn de dikke zool. Dit komt nu ook weer helemaal terug. We kunnen wel stellen dat een paar goede sneakers voor elke vrouw een must zijn.

Hakken

Wat natuurlijk ook een favoriet blijft, zijn de hakken. Dit zijn geen alledaagse schoenen, dus vaak is een paar genoeg. Toch kunnen de echte hakken liefhebbers er geen genoeg van krijgen en vullen hun schoenenkast dan ook vaal met alle liefde aan. Hakken komen natuurlijk ook in verschillende modellen. De ene vrouw houdt van een prachtige pump met een hoge naaldhak, terwijl de ander daar amper op kan lopen en liever kiest voor een dikkere kortere hak. Wat een goede tip is, zijn de comfortabele pumps. Mensen associëren pumps vaak met een pijnlijke schoen waar je niet al te lang op kunt lopen, maar niets is minder waar. Er bestaan ook comfortabele pumps.

Enkellaarsjes dames

Ook de enkellaarsjes dames blijven een populaire schoen. Dit is vaak wat minder sportief dan een sneaker en iets minder net dan een hak. Een enkellaarsje zit er dus altijd wel lekker tussenin!