Je kent vast wel het gevoel dat je een beetje bent uitgekeken op je huidige woning en meubels. Je bent toe aan een hele nieuwe look en sfeer van je huis. Maar ja, verhuizen is wel een hele rigoureuze oplossing. Misschien dat je beter kan kijken of je je huidige huis kan restylen en/of verbouwen. Als dit inderdaad voor jou het geval is hebben wij een gouden tip voor je: ga voor een visgraat vloer. Deze vloer geeft je woning een hele nieuwe look en hij is volledig naar jouw smaak aan te passen.

Maak een stylingsplan

Je woning een nieuwe look geven is natuurlijk een super leuk project. Je kan weer opnieuw nadenken over wat je allemaal mooi vindt en op welke items je bent uitgekeken. Waarschijnlijk heb je al ideetjes over de kleuren die je wil gebruiken en wil je een visgraat vloer laten leggen. Om een beetje structuur aan te brengen is het slim om een stylingplan te maken, zodat je goed in kaart kan brengen wat je precies wilt en met dit plan kan je direct zien of al je ideeën ook daadwerkelijk goed bij elkaar passen. Gebruik de visgraat vloer als basis en werk vanuit daar verder.

Ruime keuze voor een visgraat vloer

Bij het stylingsplan ga je er dus vanuit dat de visgraat vloer de basis is. Begin dus bij het begin en kies de vloer die helemaal bij jou past. Je staat er misschien niet bij stil, maar ook bij de visgraat vloer zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Zo kan je uit heel veel verschillende houttinten kiezen en moet je ook nadenken over het formaat planken. Wil je korte, lange, brede of smalle planken? De keuze is aan jou! Zo maak je van de visgraat vloer helemaal jouw perfecte vloer.

Werk verder vanuit de basis

Als je de plank hebt gevonden die helemaal bij jou past kan je de visgraat vloer in je woning laten leggen. Door de prachtige basis is het nu vrij eenvoudig om verder te werken. Loop stap voor stap je stylingsplan door en voor je het weet heb je een compleet nieuwe look in je woning. Doordat de visgraat vloer de basis is kan je na verloop van tijd met kleine aanpassingen weer een andere sfeer creëren. Met een prachtige vloer kan je alle kanten op qua sfeer en uitstraling, dus experimenteer er gerust op los.