Zweetvoeten zijn naar.

Ja, je kan maar het beste met de deur in huis vallen, toch?

Zweetvoeten zijn naar, en helaas hebben nogal veel mensen er last van. Of je er nu snel last van hebt, of alleen na het sporten (alhoewel het soms al voelt alsof je gesport hebt als je de trap op loopt—toch? Nee, alleen bij mij?) het is nu eenmaal vervelend. Bestonden er maar sokken die -als we dan niks kunnen doen aan het lichamelijke fenomeen- het in ieder geval makkelijker maken om ermee te leven. Maar jammer genoeg—oh, wacht, bestaan die wel? Jazeker; sokken van Bamboosa, de sokken tegen zweetvoeten.

80% bamboe, 100% super

Wellicht ken je Bamboosa van hun reclames op TV, maar het merk specialiseert zich niet alleen in sokken. Ze maken ook onderbroeken, en beide artikelen worden inderdaad echt gemaakt van bamboe. In alle kleding van Bamboose zit minstens 80% bamboe verwerkt. Hiermee is de kleding comfortabel en uniek in zowel look als het feit dat er eigenlijk bijna geen merk bestaat die de materialen op deze manier en in deze hoeveelheid gebruikt. Waarom bamboe, denk je nu misschien? De bamboeplant, na het oogsten, groeit weer terug. Dit is anders dan, bijvoorbeeld, bij de katoenplant, die afsterft na het oogsten. Dit maakt bamboe dus meteen een duurzamer alternatief. Ook heeft bamboe minder brandstof nodig. Deze twee factoren maken dat het planten en oogsten van bamboe een stuk minder land en resources kost dan andere alternatieven.

Bamboo-say what?

Nu hebben we het eigenlijk alleen nog over de voordelen van het materiaal gehad, en nog niet eens over de kleding waar dit uiteindelijk in resulteert. Het fijne aan de onderbroeken en sokken van Bamboosa, behalve dus alle duurzaamheid die eraan vasthangt, is dat de kleding licht en ademend is. De kleding is super zacht. En bovendien hebben de sokken van Bamboosa een anti-transpirante laag, waardoor je dus eigenlijk voordat afscheid kan nemen van zweetvoeten met deze sokken.

Klinkt allemaal wel heel erg goed dit, toch? Geen zweetvoeten meer, en ook nog eens te gekke sokken -en misschien zelfs onderbroeken- gemaakt van 80% bamboe, wat duurzamer is en minder land en bronnen kost bij de teelt! Je zou bijna denken dat het een droom is, maar de producten en werkwijze van Bamboosa is 100% echt. Dus, probeer eens iets nieuws, take a chance, en geef jezelf de kans om eindelijk af te komen van je zweetvoeten. Het zweetgedeelte, natuurlijk.